top of page
Vinbar%20udefra_edited.jpg

Rosévine

Se her nogle af de rosévine vi forhandler

Rosé udvalg: Products
IMG_2872.HEIC
IMG_2874.HEIC
IMG_2875.HEIC

Le Moelleux

Friske toner af pære og fersken i duften som går igen i smagen. Masser af karakter som afsluttes med fin sødme. Oplagte sommervine hvis man skal bruge et uformelt glas og er til de lidt sødere vine.

AHA 

Aha Rosé er det solrige Sydfrankrig på flaske! Vinen er lavet på 100% Cinsault fra marker omkring landsbyen St-Saturnin-du-Lucian, der ligger tæt på Montpellier. 

Avegiano

Cerasuolo d’Abruzzo fra Avegiano-linien er et godt eksempel på en prisrimelig rosato eller rosé, der vidner om berettigelsen for denne vintype. Cerasuolo betyder i grunden ”kirsebærfarve” og henviser til nuancen på den færdige vin.

IMG_2877.HEIC

Baron D'arignac

Baron D'Arignac Rosé er fremstillet på Carignan, Cinsault og Grenache. Den er dyrket i Hérault regionen, mellem Montpellier og Narbonne. Rund og behagelig rosévin

IMG_2873_edited.jpg

Bulgarini

Super skarp og flot pink farve som næsten får munden til at løbe i vand. Spændende blend på 35% gropello, 25% marzemino, 20% sangiovese og 20% barbera som er meget frisk i frugten med toner af sommerbær som jordbær og hindbær. Vinen er relativ rank med flot tørhed og fin elegant syre. 

IMG_2876_edited.jpg

Cá dei Frati

Rosa dei Frati er familiens rosato og der er tradition for denne vintype på egnen. Den fremstilles med kort skindkontakt for at ekstrahere den smukke farve og tilstrækkelig med sanseproducerende stoffer til at give karakter og appel. Man har ønsket at lave en rosato, med detaljering i de fine, sarte aromaer, 

bottom of page