top of page
Vinbar%20udefra_edited.jpg

Hvidvine

Se her nogle af de hvidvine vi forhandler

Hvidvine udvalg: Products
ca%20de%20frati_edited.jpg

Cá dei Frati

Cà dei Frati satsede på kvalitet frem for kvantitet. Huset ligger ved Gardasøen, og det giver druerne karakter og syrefrished

Tobin%20james_edited.jpg

Tobin James

Tobin James laver vine med masser af saft, kraft og sødme, med både lyse og mørke frugter samt peber, lakrids og tobak i duften.

Pegasus.JPG

Pegasus Bay

I Pegasus familien laver de nogle af de bedste vine i New Zealand, hvor der er kræset ekstra for detaljerne. Virkelig vellavede vine.

Hunters_edited.jpg

Hunters

Hunters laver vine der er virkelig gode fyldige og smagfulde vine. Krydderi går igen i vinene, samt en dejlig lang og meget behagelig eftersmag.

Grand%20burge_edited.jpg

Grand Burge

Kompleks vine med lang eftersmag med god dybde og super klassisk australske vine

barcaroli-trebbianoabruzzo.jpg

Villa Barcaroli

Vinbruget er både økologisk, vegansk og biodynamisk (Demeter) certificeret, og en del af markerne ligger i Controguerra, men der er også lokaliteter i den nærliggende kommune Ancarano.

15801211.Jpg

Vandenberg

Vandenberg Ari Chardonnay er en fyldig hvidvin fra Australiens Limestone Coast. Navnet Ari har vinen fået efter sømanden Ari Vandenberg, som strandede netop her på kysten i midten af 1800-tallet. 

15760614.Jpg

Light Horse

Jamieson Ranch Vineyards er den sydligste vingård i Napa. gteligt ned.

Her, så langt sydpå, er det i gennemsnit mindst 6°C køligere end den nordlige del af Napa, og det betyder,  kan lave store, voluminøse Cabernet’er, og fin Chardonnay og sarte Pinot’er.

Kom ind butikken på Ro´s Torv, og se flere mærker af hvidvin

Vinbar%2520udefra_edited_edited.jpg

Flere mærker i butikken

bottom of page