Gavekurve/Firmagaver - Vist eksempel 589,-

Gavekurve/Firmagaver - Vist eksempel 759,-

Butikken i Ro's Torv

Stempelkande

FORMALINGSGRAD TIL STEMPELKANDER

Mange tror at kaffe til stempelkander skal kværnes groft.
Det skulle være noget med, hvor let stemplet er at trykke ned, eller om
der er noget af det her mikroskopiske grums der skulle være så slemt.
Det er en myte. Sørg for at vente 1 minut med at hælde det kogende vand på, så er vandet nedkølet til de optimale ca. 94-95 grader.

OPBEVARING AF STEMPELKANDER

Når du nu gør dig den umage at vaske kanden helt fri for smagshæmmere,
vil det være ærgerligt hvis der opstår bismag under selve opbevaringen af kanden.
Bare for at være på den sikre side skal du jo vaske kanden igen hvis den har været opbevaret et stykke tid.

RENGØRING AF STEMPELKANDER

Ved al kaffebrygning dannes der olie. Denne olie harsker efter ganske få timer.
Alt bryggeudstyr skal derfor vaskes ren for disse olier.
Det gør du dagligt med almindeligt opvaskemiddel.
For smagens skyld anbefaler vi at du anvender opvaskemiddel uden parfume. (Eksempelvis Neutral)

PERFEKT REN I OPVASKEMASKINEN

De af os der er så heldige at have en opvaskemaskine, har sikkert opdaget at delene til filtret er lette og skylles rundt i maskinen.
Her er en metode der anvendes af professionelle opvaskere på restauranter og caféer: