Gavekurve/Firmagaver - Vist eksempel kr. 1000,-

Gavekurve/Firmagaver - Vist eksempel kr. 570,-

Butikken i Ro's Torv

Handelsbetingelser

Priser: 
Alle priser er dagspriser, og i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Priser er excl. fragt & levering.

Ordrebekræftelse: 
Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en online meddelelse på skærmen, som bekræfter din ordre. Ordrebekræftelsen indeholder bl.a. dit ordrenummer og den samlede pris. Du vil ligeledes modtage en ordre-bekræftelse på e-mail.

Betaling med Dankort på internettet: 
Hvis du vælger at betale over internettet, vil alle dine personlige informationer blive krypteret, inklusiv dine kortoplysninger. Hvis du er usikker på brugen af vores e-shop og betalingssystemet er du velkommen til at ringe, og vi skal hjælpe dig igennem shoppen. Hvis du ikke ønsker at betale med dit Dankort over internettet har du følgende muligheder: 

Betaling via bank: 
Overfør til Sparkassen Sjælland reg. nr. 0525 kontonr. 0000172078

 
 
Dankort betaling
Ved køb på Dankort er der ingen gebyr tillagt, du betaler direkte med dit kort når du har bestilt dine vare på hjemmesiden og kan printe en kvittering ud med det samme. Dine penge bliver først trukket når dine varer er sendt til dig.
Alle Dankort data bliver krypteret med SSL (Secure Socket Layer) og kan KUN læses af PBS hvilket gør det sikkert at handle med kort gennem Moccabox.dk. Du har ingen selvrisiko hvis dit kort bliver misbrugt i en Internet butik der benytter SSL.
Levering: 
Bestil dine varer inden kl. 10.00 og vi vil sørge for at sende senest dagen efter, således at du vil modtage senest 2 dage efter din bestilling. Vi sender med Post Danmark i hele Danmark, undtaget er Færøerne og Grønland. Sender gerne med særlig fragttakst.
 
Leveringspriser med Post Danmark:

Vi leverer til enhver tid gældende takster fra Post Danmark

Afhentning: 

Du har også mulighed for at afhente dine vare hos Roskilde Vin, RO´s Torv, 4000 Roskilde.
Der skal altid, på forhånd, laves en aftale om afhentning
REKLAMATION
Du har lov til at klage over fejl og/ eller mangler på en vare i op til 2 år efter du har 
købt den ( IKKE gældende for fødevarer). Det forudsætter dog, at det ikke er dig, der har behandlet varen forkert. Du skal sende varen til os på adressen Roskilde Vin, RO´s Torv, 4000 Roskilde, og du må meget gerne skrive hvad du mener der er galt med varen, i et vedlagt følgebrev. Ring og lav en aftale om returnering
FORTRYDELSESRET
Du kan fortryde køb af varer, der IKKE er levnedsmidler.
Du må gerne pakke varen ud af forsendelses-emballagen, men værdien af varen må ikke forringes.
Hvis du fortryder dit køb ( ikke gældende levnedsmidler), skal du sende varen til Roskilde Vin, RO´s Torv, 4000 Roskilde senest 14 dage efter du har modtaget den.
Du skal selv betale for returforsendelsen af varen.
Når vi har kontrolleret at varen er i fin stand, returnerer vi din købsudgift. Vi tillader os at kontakte dig for at høre, hvorfor du ønskede at returnere den pågældende vare.
Reklamationsret: 
Ved enhver reklamation bedes du henvende dig til Roskilde Vin, RO`s Torv, 4000 Roskilde. Tlf. 4632 1700, e-mail butik@rvsp.dk

Fortrydelsesret: 
Retur / ombytning.
Såfremt du ikke er tilfreds med den købte vare, kontakt os omgående for personlig aftale om returnering.Vi yder 14 dages returret 

Trykfejl
Der tages forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer.