Gavekurve/Firmagaver - Vist eksempel 589,-

Gavekurve/Firmagaver - Vist eksempel 759,-

Butikken i Ro's Torv

Facts om kaffe

RISTET KAFFE MISTER HURTIGT SMAG.

Nyristede hele kaffebønner mister 40% af smagen indenfor 10 dage!
Fra det øjeblik kaffen ristes begynder fordampning af smagstoffer fra bønnerne.
Det er faktisk sådan at op mod 40% af smagsstofferne fordamper indenfor 10 dage efter at kaffen er ristet.

Kværner du kaffen, forringes smagen endnu hurtigere!

 

RÅKAFFEN HAR LANG HOLDBARHED

Kaffe i sin rå form kan holde sig 2 år fra pakketidspunkt
Rå kaffe kan holde sig op til 2 år i vores special designede pakker.

Fordel: større udvalg derhjemme i super frisk kvalitet!
Opbevarer du kaffen i sin rå form i vores special emballage og rister den derhjemme, åbner der sig nye muligheder.
Du kan ligge inde med et langt større udvalg, uden at kaffen på nogen måde bliver for gammel, og riste netop hvad du har lyst til. Og det uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Eksempel: Altid frisk kaffe i sommerhuset
Du kan lægge en pakke råkaffe i sommerhuset.
Så rister du blot kaffen når du er der.
Friskere kan det ikke blive!

I Danmark har vi en helt speciel lang mærkningsordning sammenlignet med andre lande.

I Danmark: 24 måneder
I Danmark må vi som producenter mærke kaffens sidste salgsdag med 24 måneder efter ristning.
Det vil sige at vi som forbrugere kan risikere at købe en pakke fulstændig forældet kaffe med hjem fra supermarkedet, der smager noget hen af sæbe.

I Holland: 8 måneder
I eksempelvis Holland er lovkravet til mærkningen af kaffens sidste salgsdag 8 måneder efter ristning.
Dette er betydeligt bedre, men efter vores mening er kaffen naturligvis stadig for alt for gammel.

RISTET KAFFE HARSKER I LØBET AF FÅ DAGE.

Harsker i forbindelse med luftens ilt
Når ristet kaffe kommer i forbindelse med luftens ilt harsker olierne i bønnerne.
Dette sker i løbet af ganske få dage og giver en grim uønsket bismag der tager til i ugerne der kommer.

Køleskab og vaccuumpakning er ikke nok
Der er mange der forsøger at bremse harskningen ved at suge luften ud af pakningen eller lægge kaffen på køl eller i fryser.
Dette virker kun i nogen grad på harskningsprosessen men mindsker IKKE fordampningen af smagsstoffer.

Lægger du kaffen i fryseren eller i køleskabet fordamper smagsstofferne alligevel!